Over Ad Creators Contact

Kranten advertenties

Prijzen inclusief 1 correctieronde. Extra correctieronde € 40,- per keer. Prijzen zijn exclusief BTW.

Offerte aanvragen
Advertenties Prijs
1 Ontwerp voor krant, glossy, etc. € 65,- per opmaak
Incl. 1 correctieronde
Extra correctieronde € 40,- per ronde

Meer informatie

Over Kranten advertenties

Voor je advertenties in krant, magazine of glossy kom je naar Ad Creators. 

Een advertentie voor een krant, glossy of magazine maken wij voor de laagste prijs voor je op. We denken mee in het ontwerp en het overbrengen van je boodschap. Op basis van je specificaties maken we een advertentie die opvalt wanneer jouw doelgroep door de krant, glossy of het magazine bladert. 

Heb je een huisstijl? Dan passen we die in het advertentie ontwerp toe. Heb je geen huisstijl? Ook geen probleem, wij maken een mooie advertentie die bij je merk past. 

Tips voor een goede kranten advertentie

Om een goede krantenadvertentie te maken, hebben we een aantal tips voor je. Denk hierover na voordat je ons de opdracht geeft een ontwerp te maken. Dan weet je zeker dat je je doelgroep aanspreekt. 

Houd het kort

Mensen scannen de advertentiepagina’s in de krant. Houd je boodschap dus kort en krachtig. Zorg dat je in een keer weet waar het over gaat.

Benadruk je unieke voordeel

In lijn van het bovenstaande: benadruk je unieke voordeel. Is het de laagste prijs? Het beste product? Of de snelste levertijd? Door één uniek voordeel te benoemen communiceer je kort en kracht. Wij passen het ontwerp daarop aan. 

Plaats van de advertentie

Weet je waar je advertentie precies geplaatst wordt? Het maakt namelijk nogal wat verschil of je op pagina twee staat of op pagina acht. Er is vaak te onderhandelen over de positie van je advertentie. Doe dat ook! Voor het ontwerp kan het ook relevant zijn. Bijvoorbeeld, een voorpagina-advertentie kunnen we qua ontwerp anders insteken dan een pagina op de achterzijde of ergens in het midden. 

Offerte aanvragen

© Ad Creators - Powered by ThisPlayMedia Privacybeleid