Over Ad Creators Contact

Banners

Prijzen inclusief 1 correctieronde. Extra correctieronde € 40,- per keer. Prijzen zijn exclusief BTW.

Offerte aanvragen
HTML Prijs
10 banner formaten € 475,-
3 banner formaten € 185,-
1 banner formaat € 75,-
Inclusief 1 correctieronde
Extra correcties € 40,- per ronde
GIF Prijs
10 banner formaten € 385,-
3 banner formaten € 90,-
1 banner formaat € 40,-
Incl. 1 correctieronde
Extra correcties € 40,- per ronde

Meer informatie

Over Banners

Bij Ad Creators zijn we gespecialiseerd in het maken van html en gif banners. Ideaal voor je display campagne of in-app advertising. 

Een goede banner moet aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo zijn er de technische vereisten: bepaalde afmetingen, een maximale bestandsgrootte en de indeling. Maar, ook in creatief opzicht wil je dat je banner doet waarvoor je ‘m laat maken. Daarom kun je bij ons een professionele banner laten maken. 

Input voor het opmaken van je banner

Als je bij ons je banner laat maken, ontvangen we graag de nodige input van je. Zo willen we weten waarvoor je de banner gaat gebruiken en wat het doel van je advertentie is. Dan houden we daar in het ontwerp rekening mee. Een advertentie die bedoeld is om naamsbekendheid te genereren zetten we anders op dan een exemplaar dat de verkoop moet stimuleren.

HTML banner maken

Een html5 banner bestaat uit een combinatie van verschillende soorten code (waaronder html, natuurlijk). Hiermee kun je rijke, geanimeerde banners creëren. Qua mogelijkheden, zoals kleurgebruik, interactie en kwaliteit heeft een html banner de voorkeur boven een GIF banner. 

GIF banner maken

GIFjes kennen we natuurlijk wel uit de Whatsapp groepen. Je kunt GIF-bestanden ook inzetten als banners. Een GIF is in principe een reeks bewegende plaatjes en heeft dan ook iets minder creatieve mogelijkheden dan html. Een GIF kan dan ook goedkoper zijn dan een html banner. Maar, een GIF banner is dan weer meer geschikt voor emailmarketing.

Gelijk een display campagne boeken?

Offerte aanvragen

© Ad Creators - Powered by ThisPlayMedia Privacybeleid